Gaby Van Herck

 

Gaby Van Herck

Gaby is onze voorzitter en ons meest komieke bestuurslid. Gaby is altijd te vinden voor een grapje, maar hij weet wanneer een grapje op zijn plaats is en wanneer niet. Op vrijdagavond zal je Gaby steevast vinden in het Evergemse uitgaansleven. Daardoor is hij dan ook bij veel mensen in Evergem en omstreken gekend.

 

Diëgo Lasseel

 

Diego Lasseel

Diëgo is onze ondervoorzitter en helpt al meer dan 15 jaar mee aan onze activiteiten. Hij kent de werking van ’t Lindeken dan ook zeer goed. Op de feesten kan je hem meestal terugvinden achter de bar.

Arsène De Groote

Alias “de woesten”

Arsene De Groote

Arsène is de oprichter van ons wijkcomité. Dat verklaart ook direct zijn titel van Erevoorzitter. Al meer dan 30 jaar zet hij zich in voor het wijkcomité en hij is bovendien het enige bestuurslid dat overblijft van het oorspronkelijke bestuur. Doordat Arsène al zolang in het Lindeken zit en bij zo veel mensen gekend is wordt hij dan ook wel eens de burgemeester van ‘t Lindeken genoemd!

Jonas Geldof

Alias “mister cash”

Jonas geldof

Jonas is ons meest betrouwbare bestuurslid. Niet meer dan logisch dat hij dan ook onze schatbewaarder is. Door een goede mix van financiële kennis en computerkennis slaagt hij er dan ook in om op een efficiënte manier onze financiën te beheren.

Mieke Courtmans

Alias “Lil Kleine”

Mieke Courtmans

Mieke is onze secretaris. Ze is goed met papieren en alles wat daar mee te maken heeft en regelt al onze aanvragen met de gemeente, de politie e.d.

Martin Lasseel

 

Martin Lasseel

Martin zit al meer dan 30 jaar in het bestuur en is dus een echte ancien. Hij houdt zich bezig met al onze logistieke taken, wat niet te onderschatten is bij activiteiten zoals de onze!

Bart Courtmans

Alias “Je Broer”

Bart Courtmans

Bart beheert onze facebookpagina en werkt mee aan onze reclame. Hij kent al onze activiteiten dus als geen ander!

Hobie Lasseel

 

Hobie Lasseel

Hobie beheert onze website en regelt alle technische zaken op de feesten. Je vindt hem op onze activiteiten dan ook steevast in de buurt van een licht- of geluidsinstallatie.

Wouter Geerinckx

Alias “den dikke”

Wouter Geerinckx

Wouter is de verantwoordelijke van de mazoutaankoop en de kindernamiddag. Daarnaast is hij ook onze handige Harry.

Nicola Buckens

Alias “flipflop”

Nicola buckens

Nicola is een zeer veelzijdig bestuurslid. Hij steekt bij verschillende activiteiten een handje toe, waar hij kan.

Jessica Heynderickx

 

Jessica Heynderickx

Jessica is ons nieuwste en jongste bestuurslid, zij sprint bij waar nodig en wordt door de anciens opgeleid tot een volwaardig bestuurslid met eigen verantwoordelijkheden

Dankzij de gewaardeerde steun van onze sponsors

Rental of light & Sound

tom@sono.be

www.sono.be

 

Elslo 102 Evergem

dnschrijnwerk@gmail.com

Facebook

Elslo 147 Evergem

info@vesco.be

www.vesco.be

Elslo 73

gbevergem@skynet.be